Inițializează o căutare

SAMGPL

Raportul medical confirmă: minora de 17 ani a fost violată la Şcoala de Vară AUR

Raportul medical în cazul adolescentei din Ialomiţa, care a acuzat că a fost violată la Şcoala de Vară a AUR de la Neptun-Olimp, confirmă acuzaţiile acesteia. Mai trebuie ca şi procurorii să afle care au fost violatorii, având în vedere că fata nu îşi aduce aminte prea multe detalii din noaptea respectivă. Ea a numit două persoane, însă acestea au negat că au abuzat-o sexual. Va fi, însă, un drum lung până la aflarea adevărului, având în vedere că până acum nimeni nu a fost audiat. Cât priveşte ce valoare juridică are acest document al medicilor, primii care au examinat-o pe fată, după ce a reclamat acest fapt deosebit de grav, trebuie spus că, pentru a ajunge la o expertiză medico-legală, ai nevoie de o primă evaluare pe care ţi-o face personalul de urgenţă. De altfel aşa a şi ajuns minora la Spitalul Judeţean de Urgenţe. Se vede şi pe foaia de observaţie că s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe şi acolo s-au făcut primele constatări. Bineînţeles, fiind vorba despre o poveste pe care fata a relatat-o acolo că s-ar fi întâmplat, fiind întrebată de către medicii de acolo dacă ar fi fost agresată sexual sau, direct, dacă ar fi fost violată, ea a răspuns afirmativ. Aşadar, acest document o să ajungă mai departe la Serviciul de Medicină Legală Ialomiţa. Iar, medicii de aici vor avea obligaţia să se pronunţe clar dacă a fost viol sau nu.


Întregul sat în care locuiesc cei doi bărbaţi acuzaţi de viol, de partea acestora

Oamenii sunt cunoscuţi în mica localitate şi, spun sătenii, niciodată nu au creat vreo problemă. Ba, mai mult, unul dintre ei este familist convins. „Nu cred aşa ceva, e un băiat cuminte. De când îl ştiu nu am auzit nimic de el sa vorbească, e foarte cuminte, e liniştit, la locul lui", a spus un localnic pentru un post central de televiziune.

IPJ Ialomiţa a demarat o anchetă după ce o adolescentă de 17 ani s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Slobozia şi a declarat că a fost victima unei infracţiuni de viol. Acuzaţiile au fost aduse după ce minora a participat la Şcoala de vară a AUR, care a început pe 14 septembrie în Staţiunea Neptun-Olimp.

Iniţial, fata nu a vrut sa dea prea multe detalii

Potrivit unor surse, în cursul nopţii de 14 spre 15 septembrie, aceasta a consumat băuturi alcoolice cu mai multe persoane din delegaţie, iar când s-a trezit a simţit dureri în zona inghinală, observând că prezintă urme de sânge. Aceasta a declarat că nu-şi aminteşte ce s-a întâmplat şi că nu doreşte să ofere detalii cu privire la identitatea persoanelor cu care s-a aflat în camera de hotel. Apoi fata a fost la INML, la politie şi la parchet, unde a depus plângere. Până acum, la audieri au fost chemaţi doar membri AUR care au calitate de martori.

Cercetările se fac în rem, adică doar în ceea ce priveşte fapta, până la acest moment fiind doi sau chiar 3 suspecţi.


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare