Inițializează o căutare

SAMGPL

9 judecători de la Judecătoriile Slobozia şi Urziceni vor să plece la instanţe din Bucureşti

Consiliul Superior al Magistraturii a publicat luni, 30 octombrie 2023, situaţia cererilor de transfer - etapa I, formulate de judecătorii din întreaga ţară. Este vorba despre magistraţi care solicită să îşi desfăşoare activitatea la alte judecătorii, tribunale şi curţi de apel. La nivel naţional peste patru sute de judecători vor să se mute la alte instanţe. Mai exact, 425 de magistraţi au depus cereri în acest sens. În ceea ce priveşte instanţele din judeţul Ialomiţa, cele mai multe cereri de acest gen, care urmează să fie analizate de Secţia pentru judecători a CSM, au fost depuse de magistraţi de la Judecătoria Slobozia urmaţi de magistraţi de la Judecătoria Urziceni. Aceştia, cu toţii, vizează instanţe aflate pe raza Curţii de Apel Bucureşti, în speţă judecătorii din Capitală. Este vorba despre 9 judecători în total, dintre care 5 de la Judecătoria Slobozia şi 4 de la Judecătoria Urziceni. 


Astfel, de la Judecătoria Slobozia vor să plece următorii: Neagu Georgeta Claudia la Tribunalul Ialomiţa (singurul magistrat care nu vrea să plece în afara judeţului), Trandafir Laura Mihaela vrea la oricare dintre judecătoriile din Bucureşti, la fel ca şi Clinciu Ana-Maria, Iordache Iulian şi Neagu Irina Ioana.

De la Judecătoria Urziceni vor să plece tot la judecătoriile din Bucureşti următorii magistraţi: Muşat Vlad Andrei, Albu Minodora (vrea doar la Judecătoria Sector 2), Nester Andrei (care alături de Albu abia ce au fost numiţi la Urziceni în luna mai a.c.) şi Irimia Ştefania care ar vrea doar la Judecătoria Sector 6.

Justiţia ialomiţeană, plombată în mai a.c. cu 3 judecători şi 3 procurori noi

În luna mai a.c., preşedintele Klaus Iohannis a numit în funcţie mai mulţi magistraţi care au promovat examenul de capacitate organizat în perioada noiembrie 2022 - aprilie 2023. Astfel, Administraţia Prezidenţială a anunţat că preşedintele Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete de numire în funcţie a judecătorilor şi a procurorilor stagiari care au promovat examenul de capacitate desfăşurat în perioada noiembrie 2022 - aprilie 2023. Dintre cei 146 de absolvenţi-judecători, şeful statului a semnat următoarele decrete pentru numirea în funcţia de judecător la două instanţe din Ialomiţa. Nester Andrei-Alexandru a ajuns la Judecătoria Urziceni, Sîrbu Eliza-Maria a ocupat un post la Judecătoria Slobozia, iar

Albu Minodora, tot la Judecătoria Urziceni

Dintre cei 68 de absolvenţi-procurori ai examenului de capacitate organizat în perioada noiembrie 2022 - aprilie 2023, doar 3 au ajuns la o unitate de parchet din Ialomiţa. Este vorba despre Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni care şi-a umplut golurile din organigramă cu procurorii Ghiţuică Constantin-Lucian, Ciornei George-Victor şi Vlangăr Ştefan-Adrian.

Luna aceasta, Consiliul Superior al Magistraturii a emis avizul pentru menţinerea în funcţia de judecător cu grad de curte de apel la Tribunalul Ialomiţa a Tăncuţei Muşat, magistrat în vârstă de 69 de ani. Muşat este judecător la Secţia Penală şi nu a vrut să se pensioneze în ciuda riscului de a-şi pierde pensia specială.


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare