Inițializează o căutare

SAMGPL

Consilierul personal al primarului Sloboziei, User(e)istul Bocioagă, pus de mamiţa să candideze

Propus, în 2020, de Alianţa USR-Plus electoratului din Slobozia ca variantă care să facă uitate isprăvile administrative ale foştilor primari, Iulian Ciprian Bocioagă a fost retras din cursa pentru primărie înaintea debutului campaniei electorale. La conferinţa de prezentare a candidaturii la funcţia de primar, Bocioagă s-a prezentat ca fiind candidatul PSD, gâgă stârnind hohote de râs pentru câteva minute bune. Şi cu asta a rămas în istoria politichiei locale userică, zis şi ...minte-mică. La momentul respectiv, liderii Alianţei au justificat mişcarea ca pe o încercare de maximizare a şanselor dreptei de a schimba culoarea politică a administraţiei Sloboziei.


Odată cu trecerea anilor, a rămas doar cu gafele de acum bine-cunoscute, aşa că Iuliu Ciprian Bocioagă a intrat, politic vorbind, într-un con de umbră. Din care a ieşit zilele trecute precum ursul din peşteră, doar pentru a anunţa iminenta sa candidatură la funcţia de primar al municipiului Slobozia. De data asta, bociogul Goe s-a lansat pe propria sa pagină de creator digital, unde a postat următoarea elucubraţie: „Sunt onorat să vă anunţ candidatura mea la Primăria Slobozia ca Primar Independent. Am luat decizia de a candida ca independent întrucât îmi doresc o administraţie pentru cetăţeni, în care să existe cât mai puţine decizii şi intervenţii politice. Este foarte greu fără suportul unui partid politic, drept urmare aş fi onorat să fiţi alături de mine în acest proiect ambiţios, dar care nu poate fi realizat decât cu ajutorul dumneavoastră“. Aşadar, sorcovarul nu va fi candidat independent, ci direct Primar Independent, cu majuscule, pentru că s-a săturat de intervenţiile politice. Una dintre intervenţiile politice despre care pomeneşte Bocioagă i-a băgat în guşă salariile pe ultimii 4 ani de consilier personal al primarului Dragoş Soare. În cazul în care aţi uitat, userică - minte-mică a devenit oficial, consilier personal al primarului Dragoş Soare în aprilie 2021.

În opinia edilului-şef al Sloboziei, pe consilierul Bocioagă îl recomanda „preocuparea sa pentru problemele comunităţii şi implicarea în identificarea, dar, mai ales, rezolvarea acestora”: „Ciprian a fost şi este un om extrem de implicat în tot ceea ce înseamnă comunitate. A participat la foarte multe şedinţe de-ale Consiliului Local. A ştiut întotdeauna să pună interesul public înaintea celui personal. S-a văzut asta în momentul în care şi-a retras candidatura la funcţia de primar. După alegeri, a venit la mine în nenumărate rânduri, cu sugestii, cu propuneri, cu idei interesante pentru comunitatea din Slobozia. Dacă nu un astfel de om îţi doreşti în echipă, care să fie profilul?”, şi-a justificat Soare alegerea pentru funcţia de consilier personal.

Primarul Sloboziei a exclus din start ideea că numirea pe unul dintre cele patru posturi de consilieri personali ar fi o recompensă pentru „retragerea din august”: „Nici vorbă de aşa ceva. Dacă era o recompensă, îl numeam consilier personal din primul minut de după preluarea mandatului. Nu aveam nici de ce să mă tem că o să bată la ochi numirea. Nu uitaţi că am făcut alianţă cu PSD în Consiliul Local în ideea că orice luptă care împiedică dezvoltarea oraşului trebuie eliminată. N-am motive să mă cramponez de o numire pentru ca aceasta să nu bată la ochi”, ne-a declarat Soare la vremea respectivă. Edilul nu a anticipat atunci că în 2024 mamiţa îl va pune să candideze sperând că Bocioagă o să rupă ceva voturi de la Soare. Zicala cu omul, pâinea şi javra o ştie toată lumea...


Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare