Inițializează o căutare

SAMGPL

Opt pretendenţi şi la şefia Consiliului Judeţean. Avem candidaţi şi de la PAD şi SOS


Lupta pentru şefia Consiliului Judeţean este interesantă, dar nu incinsă, ba din contră este închisă, cu candidat câştigător din start. Acesta este candidatul PSD Ialomiţa, preşedintele în funcţie, Marian Pavel. Revenind, lupta va fi interesantă doar prin prisma curiozităţii ce rezultate vor obţine ceilalţi candidaţi. Şi aici ne referim la candidatul PNL Ialomiţa, secretarul de stat de la Agricultură, Costin Telehuz. Cap de listă la PNL este candidatul la preşedinţia Consiliului Judeţean, Dragoş Costin Telehuz, iar poziţia a doua este ocupată de liderul organizaţiei judeţene, primarul Dragoş Soare. Pe poziţia a 3-a o regăsim pe Luminiţa Barcari, deputat şi candidat la Primăria Feteşti pentru ca pe locul imediat următor să fie poziţionat Leonida Mandache, preşedintele Partidei Romilor Ialomiţa, având în vedere faptul că între cele două organizaţii există un protocol de colaborare electorală. Prima surpriză pe lista lista liberalilor apare pe poziţia a 5-a unde îl regăsim pe fermierul Silviu Mihai, fost preşedinte al Asociaţiei Cultivatorilor de Cereale Ialomiţa.

Aspirantul nr. 3 la funcţia de preşedinte al CJI (într-o ordine aleatorie) este candidatul ADU - Alianţa Dreapta Unită, Dubălaru Eugen, preşedintele Forţei Dreptei Ialomiţa. Dubălaru, cap de listă, este secondat la consilieri judeţeni de Alex Horhocea de la USR. Pe poziţia a 3-a se regăseşte actuala preşedinte a PMP Ialomiţa, Daniela Bene. Pe poziţia a 4-a este tot un pemepist, Bucur Marius, pe locul 5 este Moledoveanu Ionuţ de la Forţa Dreptei Ciulniţa, iar pe 6 este Zangor Ioana de la USR. Pe 7 regăsim un candidat de calibru, Lucian Achimaş de la Ţăndărei (PMP), urmat de colegul său Tîrpe Adrian pe 8. Singurul primar al Alianţei Dreapta Unită este Vasile Popa de la Gârbovi şi îl găsim pe poziţia a 9-a pe lista de consilieri judeţeni. Iar pe 10 este candidatul FD de la Platoneşti, Gârbăcea Mădălin.

Partidul LEU îl propune pentru şefia CJI pe Caragaţă Florin, proprietar de service auto, iar de pe poziţia a doua nu putea lipsi Şoşocuţa de Slobozia, cucuveaua politicii locale. Următoarele 4 poziţii pe lista LEU sunt ocupate de slobozeni, aproape aceeaşi de pe lista de la CL Slobozia - Oltenaşu Sorin - George, Nisipeanu Mirela, Dragomir Mirel - Florin şi Mocanu George.

AUR îl propune pe preşedintele interimar al organizaţiei judeţene, bucureşteanul Oancea Silviu, la şefia CJI. În schimb lista de consilieri judeţeni este deschisă de celălalt coordonator al AUR Ialomiţa - Dobrescu Vasile, pensionar, urmează Pârvu Viorel - cel de-al 3-lea supervizor de la Bucureşti, apoi Ghinea Vasile, pentru ca abia pe poziţia a 4-a să-l regăsim pe preşedintele interimar al organizaţiei judeţene, Oancea Silviu. Pe poziţia 5 este Lupea Aurelian, pe locul 6 este Cristea Daniela, pe 7 - Vasilescu Florentina, locul 8 este ocupat de Dumitraşcu Alina, 9 - Covaşă Nicolae, iar pe 10 - Galan Valentin.

Aspirantul nr. 6 este o surpriză frumoasă, dar cu un partid horror în spate - Partidul Alternativa Dreaptă. Este vorba despre senatorul Adrian Costea, ex-AUR, titular de candidatură la şefia CJI. Lista de consilieri judeţeni este scurtă, cu 10 poziţii, din care ultima ocupată tocmai de candidatul la şefia CJI.

PUSL propune candidatul nr. 7 pentru preşedinţia CJI în persoana lui Ionel Gae. Gae candidează şi la Primăria Slobozia, la Consiliul Local Slobozia, la preşedinţia Consiliului Judeţean Ialomiţa, la funcţia de consilier judeţean şi ocupă şi poziţia 9 pe lista naţională a partidului său la alegerile europarlamentare. Pe lista de consilieri judeţeni pe care o deschide Gae, pe locul 2 este Anghelache Bogdan, pe 3 - Popescu Daniel, iar pe 4 - viceprimarul comunei Manasia - Popa Petrişor. În total sunt 32 de candidaţi pe lista pentru CJI.

Altă candidatură surpriză, al 8-lea, este fostul AUR-ist Adrian Peiu de la Urziceni, care candidează la şefia CJI din partea SOS. Peiu a făcut în scurt timp o listă de 38 de candidaţi pentru funcţia de consilieri judeţeni, în timp ce fostul său partid abia a găsit 17 candidaţi. Ce-i drept, majoritate sunt din Urziceni...

Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare