Inițializează o căutare

SAMGPL

Trandafir, travestitul care a prădat mai mulţi bărbaţi, se apără că este transsexual pe bani


Săptămâna trecută, un bărbat în vârstă de 52 de ani, Bănică Trandafir din judeţul Ialomiţa, a fost reţinut de poliţiştii din Bucureşti, fiind acuzat de furt, după ce ar fi sustras o sumă totală de 20.000 de lei de la indivizi pe care îi seducea. Presupusul infractor, care îşi spunea „Maria”, a susţinut în faţa poliţiştilor şi a presei centrale că este o femeie transgender, iar bărbaţii erau cei care o abordau, fiind conştienţi de identitatea sexuală a acesteia. În realitate, Trandafir Bănică este un şarlatan cu multe condamnări la activ pentru înşelăciuni, ultima dată - în anul 2023, a fost condamnat la nouă luni de închisoare pentru furt calificat.

Un bărbat, din judeţul Ialomiţa, a fost reţinut de poliţişti, sub acuzaţia că ar fi sustras mai multe sume de bani de la diferiţi indivizi, pe care îi seducea deghizându-se în femeie. Infractorul, pe numele din buletin - Trandafir Bănică, se identifică ca femeie transgender şi îşi spune „Maria”. De asemenea, ea susţine că bărbaţii prădaţi au fost cei care ar fi apelat la serviciile ei sexuale, tocmai pentru că ar fi o femeie trans.

Una dintre victimele „Mariei” este un bărbat în vârstă de 74 de ani, pe care aceasta l-a abordat în Sectorul 6 al Capitalei, sub pretextul oferirii de servicii sexuale. Infractorul i-a sustras bătrânului suma de 2.800 de lei din portofel.

Poliţiştii au identificat şi alte infracţiuni comise de individ, printre care şi sustragerea a 16.000 de lei de la un alt bărbat în vârstă de 69 de ani, în data de 20 martie 2024, în Sectorul 4 al Capitalei.

O altă victimă a hoţului este un funcţionar public. Bărbatul a povestit cum a fost abordat de o persoană, despre care a crezut că este femeie. Acesta spune că persoana respectivă l-a atins în zona intimă şi, între timp, i-a sustras suma de 5.000 de lei.

„M-a abordat o doamnă. M-a pipăit, cu o mână, şi cu cealaltă mână mi-a sustras banii. M-am intimidat un pic şi când ajung la muncă, observ că nu mai am banii în buzunar. M-a hipnotizat pe loc, am înţeles că are şi un talent din acesta, o avea „un vino-încoace”. Când mi-au spus domnii de la Poliţie că este un bărbat, am vrut să ne prăpădim de râs”, a declarat victima.

Trandafir Bănică susţine, însă, că bărbaţii respectivi erau cei care apelau la serviciile sale şi că mulţi îl plăteau. „Ei ştiau că eu sunt trans, dar le plăceau tranşii. Ei îmi dădeau cu mâna lor. Unii nu mă plăteau. Erau foarte nesimţiţi”, a declarat Trandafir Bănică, posesorul unui coc care ar face invidioasă orice gospodină coaptă bine şi care îşi spune Maria.

Din martie şi până în prezent, un bărbat în vârstă de 52 de ani, deghizat în femeie, ar fi profitat de neatenţia mai multor victime şi ar fi sustras de la acestea mai multe sume de bani. Ultimele victime au 74 şi 69 de ani, iar sumele sustrase de la aceştia ajung la aproape 20.000 lei. În 2023, Trandafir Bănică a fost condamnat la nouă luni de închisoare pentru furt calificat, pedeapsă pe care a executat-o.





Toate informaţiile publicate pe acest site de către administrator/webmaster sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website.


Lăptăria cu caimac
Polaris


Comentarii prin Facebook
Citește Condițiile de utilizare